Run Baby Run! Desember Edition❄️

 

30 min - 30 dager på rad = en ny vane.

Bli med på denne utfordringen som går over 30 dager. Etter 30 dager har du en vane og kommer til å glede deg til neste mulighte til å komme deg opp av sofaen og ut døra.

  • Vi har en felles gruppe i Telegram-appen for å holde motivasjonen oppe. Telegram er en gratis kommunikasjons-app som er enkel å bruke. 
  • Vi sjekker inn daglig i gruppa på Telegram og heier på de andre. 
  • Tracking liste for alle som liker å krysse av på dagens økt.

Målet er at du skal komme i gang med å bevege deg utendørs hver dag. Fordi det ikke er nødvendig å vente til januar for å gjøre forandringer i livet ditt, du kan starte nå.

Det er ikke fokus på fancy utstyr, du trenger ikke løpe langt eller fort. Kom deg ut av døra 30 dager på rad og beveg deg fremover. Løp, gå, spark, dans eller det som måtte passe deg i 30 minutter. Det er alt som skal til. 

Jeg gleder meg til å komme i gang og se hvor langt du kommer deg på 30 dager.

Vi starter fredag 2. desember.

Klar, ferdig løp!

Hva tidligere deltakere sier:

Med Run Baby Run utfordringen kom jeg meg ut hver eneste dag! Selv på de dagene jeg egentlig ikke hadde lyst, også var det så deilig når jeg først kom meg ut. Uten Run Baby Run hadde jeg ikke kommet meg ut døra de dagene jeg ikke ville ut, da hadde jeg bare sløvet og ikke fått det noe bedre. Run Baby Run er et lite push, en motivator med litt veiledning og støtte fra både coach og gruppen. Den gjør underverker✨

Hilde

444,00 NOK